'PLASTIC AGE' DE ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

Ekim ayı itibari ile başlayan  'PLASTIC AGE' isimli eTwinning projemizin de sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu projede amacımız plastic atıkların çevreye verdiği zarara dikkat çekmek ,farkındalık oluşturmak; doğal kaynakların korunmasını sağlamak, su, hava ve çevre kirlilğinden kaçınmak; geri dönüşüm ile atıkların tekrar değerlendirilmesini sağlamak ve israfı önlemek idi. Bunu gerçekleştirirken teknolojik aletletlerin sadece oyun ve eğlence amacını dışında kullanılabileceğini Web 2 araçlarıyla öğrencilerimiz öğrenmiş oldu. Ayrıca öğrencilerimiz işbirliği içinde çalıştı ve yardımlaşma duygusu pekiştirildi. Projede yer alan öğretmen ve öğrencilerimiz bu sosyal sorumluluk projesinde bulunmaktan mutlu olduklarını dile getirdiler. Çalışmalara emek veren başta İngilizce Öğretmenimiz Güler ÇAĞATAY olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz.

30.05.2020 965