ÖĞRENCİLERİMİZE YURT DIŞI EĞİTİM İMKANI

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün belirlediği Erasmus konsorsiyumunda okulumuza da yer vermesi nedeniyle öğrencilerimize yurt dışında eğitim alma, gezme, görme imkanı doğmuş oldu. Orhangazi'den sadece okulumuzun yer aldığı programla öğrencilerimiz 5 günlük tamamen ücretsiz bir eğitime katılmış olacaklardır.

2022 - 2023 Eğitim öğretim yılında isimleri daha sonra belirlenecek olan ülkelere 4 öğrenci ve bir rehber öğretmen eşliğinde gezi düzenlenecektir. Önümüzdeki yıl 11 ve 12. sınıflarda okuyacak olan öğrencilerden istekli olanlar okul idaremiz ya da sınıf rehber öğretmenleri aracılığıyla başvurularını gerçekleştireceklerdir.

Okulda kurulan komisyon aracılığıyla belirlenen kriterler doğrultusunda eleme yapılacak ve eğitime katılacak 4 asil 2 de yedek öğrenci belirlenecektir.

Tüm masrafları(pasaport-seyahat-yeme-içme-konaklama vs.) veli tarafından karşılanması koşuluyla diğer öğrencilerimizden de programa katılım sağlanabilecektir.

Öğrencilerimize hayırlı olsun.

05.05.2022 692