OAL, MEZUNLARINI TAKİP EDİYOR

"Biz bir aileyiz" sloganıyla başladığımız eğitim hayatımıza aynı düşünceyle devam ediyoruz.

Okulumuzdan mezun olmuş ardından ülkemizin en güzede üniversitelerinde eğitimlerini tamamlamış ve iş hayatına adım atmış olan öğrencilerimizi yalnız bırakmıyor, ziyaret ederek kendilerine meslek hayatlarında başarılar diliyoruz.

Bu kapsamda ilk ziyaretimizi 2016 mezunlarımızdan Nuran Eda Er ve Sena Nur GÜNEY'e gerçekleştirdik.

Her iki öğrencimiz de 2016 yılında okulumuzdan mezun olduktan sonra Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. Zorlu geçen 6 yıllık tıp eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz bu yıl itibariyle doktorluk görevlerine başladılar.

Görev yerlerinde ziyaret ettiğimiz öğrencilerimizi bir kez daha tebrik eder, meslek hayatlarında başarılar dileriz.

13.11.2022 449

13-11-202213-11-2022