BİRİNCİLERİN OKULU, OKULLARIN BİRİNCİSİ

Orhangazi Anadolu Lisesi aldığı derecelerle adeta Mayıs ayına damga vurdu.

19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürülüğü tarafından organize edilen çeşitli yarışmaların değişmez birincisi oldu.

Sportif etkinlikler kapsamında ilçe genelinde düzenlenen voleybol ve basketbol turnuvalarının birincisi okulumuz olurken, yine kültürel anlamda yapılan bilgi yarışmasının da birincisi öğrencilerimiz oldu.

Ayrıca 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında ilçe genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarına adeta damga vurdu ve 6 derece çıkarmayı başardı.

Mayıs ayında bir haber de "Ufka Yolculuk" yarışmasından geldi. Yarışmaya katılan öğrencilerimizden Sueda Bayram ilçe birincisi olurken, Hayal Işık Yurttaş ise ilçe üçüncüsü oldu.

Bayramla başlayan Mayıs ayı alınan tüm bu başarıların ardından adeta okulumuz için bayramın bitmediğini ve ay boyunca devam ettiğini gösterdi.

Tüm bu yarışmalarda yarışan, dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarıların devamını diliyoruz.

Ayrıca yine bu başarıların ortaya çıkmasında büyük emekleri olan, başarıların gizli kahramanları kıymetli öğretmenlerimize de gönülden teşekkür ediyoruz.

18.05.2022 848

19-05-202219-05-202219-05-202219-05-202219-05-2022